AKK concerten in Engeland
Van 16 t/m 20 oktober verblijft het Arnhems Klarinettenkoor in Reading, Engeland. Hier geven wij twee concerten, namelijk op 17 oktober en 19 oktober. Het concert op 17 oktober in in Christchurch, Christchurch Road in Reading en begint om 19:30 u. Het concert op 19 oktober geven we samen met het Reading Male Voice Choir en vindt plaats in Greyfriars Church, Friar Street Reading. Ook dit concert begint om 19:30 u. Voor beide concerten is de entree gratis. Na afloop wordt gecollecteerd voor het goede doel.

Selmer klarinetdag - - uitgesteld

De Selmer-klarinetdag die voor 23 juni op de agenda stond, is wegens omstandigheden geannuleerd en zal worden verplaatst naar februari 2020. De exacte datum is nu nog niet bekend. Houd deze site en onze Facebookpagina in de gaten voor de nieuwe datum.
De Selmer-klarinetdag is een dag vol interessante workshops en samenspel. Het is bedoeld voor klarinettisten die 4 jaar of langer klarinet spelen en ten minste niveau B hebben.

Zondag 15 september  2019
Concert in de Ridderzaal van kasteel Doornenburg
Kasteel Doornenburg opent op Open Monumentendag hun programma met een concert dat wij geven in de Ridderzaal. Kom om 11.00 naar ons luisteren en dwaal daarna door de zalen van dit mooie kasteel.
Kasteel Doornenburg, Kerkstraat 27, Doornenburg

16 t/m 20 oktober Engelandreis
Het AKK gaat naar Engeland, naar de stad Reading. Daar zullen we een aantal concerten geven. Meer informatie komt spoedig. En een fotoverslag van deze reis zal zeker te zien zijn op onze Facebookpagina. Volg ons.