Zondag 2 juni 2019 -- Nijmegen Klinkt!
Nijmegen Klinkt! is een jaarlijks muziekfestival in het centrum van Nijmegen. De hele stad bruist een weekend lang van prachtige en afwisselende muziek. Vorig jaar mochten wij spelen in de Stevenskerk en op Plein 44. Dit jaar weten we nog niet waar we zullen spelen, maar het wordt zeker weer een fantastisch festival. Zodra wij meer weten, plaatsen we het hier en op onze Facebookpagina

Zondag 23 juni 2019 -- Selmer klarinetdag

Samen klarinet spelen is een feest en je blijven ontwikkelen op dit prachtige instrument is leuk om te doen. Deze twee zaken brengen wij samen op de Selmer klarinetdag die 23 juni plaatsvindt in MFC De Spil, Lupinestraat 12 in Arnhem. In dit gebouw repeteren wij elke woensdagavond van 19.00u tot 20.30u. Interesse in deze dag die van 10.30u tot 16.30u duurt? Meer informatie over het programma is te vinden op de website van Selmer . Aanmelden kan via dit digitale formulier.
Mensen die willen komen luisteren naar de eindpresentatie van deze klarinetdag, zijn vanaf 15.15u welkom in het gebouw.

Zondag 30 juni 2019 -- End of Season concert
Het End of Season concert vindt dit jaar plaats op een schilderachtige locatie: het witte kerkje van Elden, Arnhem. In deze Bonifatiuskerk zullen we de hoogtepunten van het seizoen nog eens laten klinken.
Het concert begint om 15.00 u., Bonifatiuskerk, Huissensedijk 10, Elden
De toegang is vrij met na afloop een collecte om de kosten van dit concert te dekken.

Zondag 15 september  2019
Concert in de Ridderzaal van kasteel Doornenburg
Kasteel Doornenburg opent op Open Monumentendag hun programma met een concert dat wij geven in de Ridderzaal. Kom om 11.00 naar ons luisteren en dwaal daarna door de zalen van dit mooie kasteel.
Kasteel Doornenburg, Kerkstraat 27, Doornenburg

16 t/m 20 oktober Engelandreis
Het AKK gaat naar Engeland, naar de stad Reading. Daar zullen we een aantal concerten geven. Meer informatie komt spoedig. En een fotoverslag van deze reis zal zeker te zien zijn op onze Facebookpagina. Volg ons.